Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Rekisteriseloste »

Sopimusehdot

Yleistä

1. Tämä sopimus sisältää www.antikka.net kauppapaikan (myöhemmin Antikka) käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Antikkaan käyttäjä on hyväksynyt ehdot ja sitoutunut noudattamaan näitä ehtoja. Antikan ylläpitäjällä Suomen Kirjat Oy:llä on oikeus milloin tahansa muuttaa palvelua ja sen sisältöä sekä saatavilla oloa.

2. Käyttöoikeus
Käyttäjä saa oikeuden ostosten tekoon Antikasta rekisteröityessään käyttäjäksi täyttämällä asiakasrekisterilomakkeen. Antikalla on oikeus tarkistaa asiakastietojen oikeellisuus ja olla hyväksymättä sellaiset käyttäjät, jotka ovat antaneet virheellisiä, harhaanjohtavia tai muuten riittämättömiä tietoja. Käyttöoikeus ei ole siirrettävissä. Käyttäjä vastaa kaikesta salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.

3. Sopimuksen muuttaminen
Suomen Kirjat Oy:llä on oikeus yksipuolisesti muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta kirjallisesti tai Antikan välityksellä käyttäjälle. Muutokset tulevat voimaan heti. Käyttäjä hyväksyy muutetut ehdot käyttäessään palvelua.

4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
Käyttäjä sitoutuu käyttämään Antikkaa vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Antikan käytöstä aiheutuvista tai siihen liittyvistä vaatimuksista ja kustannuksista.

5. Antikan vastuu ja rajoitukset
Suomen Kirjat Oy ei osallistu palvelussa mukana olevien kauppiaiden ja käyttäjän väliseen kaupankäyntiin millään tavalla, vaan se tapahtuu myyjien ja ostajien välillä suoraan myyjien antamia yhteydenottotietoja hyväksikäyttäen. Suomen Kirjat Oy ei vastaa palvelun toimivuudesta, Antikassa esitettyjen tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta tai Antikassa kaupattavien tai välitettävien tuotteiden ja palvelusten virheettömyydestä tai niitä koskevien tietojen oikeellisuudesta. Suomen Kirjat Oy:llä on oikeus, mutta ei velvollisuutta tarkastaa ja muuttaa tai poistaa Antikassa esitettävää materiaalia. Suomen Kirjat Oy ei vastaa myöskään Antikan yhteydessä olevien tai sen kautta saavutettavien muiden palveluiden sisällöstä.

6. Irtisanominen
Molemmat osapuolet voivat milloin tahansa irtisanoa tämän sopimuksen. Irtisanominen astuu voimaan toisen osapuolen saatua tiedon irtisanomisesta. Irtisanominen päättää käyttäjän oikeuden käyttää Antikkaa. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle tämän sopimuksen mukaan kuuluvista vastuista ja velvollisuuksista irtisanomisen voimaantuloon saakka.

7. Riitojen ratkaisu
Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa Suomen lakien mukaisesti.


Antikvariaattien yleiset toimitusehdot

Reklamointi

Tuotteilla on normaali kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus. Ostajan on 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta ilmoitettava myyjälle palautuksesta ja palautus on tehtävä 14 päivän kuluessa ilmoituksesta. Kuluttajansuojalaki

Tilaus

Sitova kauppasopimus on syntynyt vasta kun myyjä on toimittanut tilauksen. Mikäli toimitus ei saavu seitsemän arkipäivän kuluessa tilauksesta, asiakkaan on otettava yhteyttä kyseiseen antikvariaattiin.

Hinnat

Tuotteiden hinnat näkyvät tuotteiden tietojen yhteydessä internetissä osoitteessa http://www.antikka.net. Tuotteen hinta on tilaushetkellä ko. tuotteen yhteydessä mainittu hinta. Hintoihin lisätään postituskulut. Antikka.net -kauppiaiden toimitusehdot löytyvät palvelun etusivulta ja ne ilmoitetaan myös kauppiaan lähettämässä tilausvahvistuksessa. Asiakas sitoutuu tutustumaan näihin ehtoihin ennen tilausta.

Toimitus

Myyjä toimittaa tilauksen asiakkaalle niin pian kuin mahdollista.

Mikäli toimituksen arvioidaan kestävän pidempään kuin seitsemän arkipäivää on myyjän niin pian kuin mahdollista ilmoitettava tästä asiakkaalle sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeellä. Asiakkaalla on tässä tapauksessa oikeus peruuttaa myöhästyvää tuotetta koskeva tilauksensa. Peruuttamisen on tapahduttava asiakkaan toimesta sähköpostilla, kirjeellä tai puhelimitse viivytyksettä.

Maksuehdot

Kaikki toimitetut kirjat ovat myyjän omaisuutta kunnes kirjat on maksettu.

Laskutettaessa maksu on suoritettava 14 päivän kuluessa. Maksun myöhästyessä myyjällä on oikeus lähettää muistutuslasku ja periä muistutusmaksu sekä viivästyskorkoa.

Muistutusmaksu ja viivästyskorko peritään kauppiaskohtaisesti

 

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti: