Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Tallinnan esikaupunkialueet - Tapion matkassa

Tekijä: Mäkeläinen Tapio
Tuoteryhmä: Matkat
Sarja:
Kustantaja: Arktinen Banaani
Kieli: suomi
Painovuosi: 2020
Painos: 1
Sivumäärä: 319
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Tallinna on muutakin kuin Vanhakaupunki ja sataman viinakaupat! Tämä kirja vie meidät sinne, missä paikallisetkin liikkuvat - Kadriorgin taidemuseoihin ja kahviloihin, Nõmmen pikkukaupunki-idylliin, Piritanrannoille, satamiin ja luostareihin, boheemiin Kalamajaan, vironvenäläisten Lasnamäelle, teknillisen korkeakoulun kampuksille Mustamäelle ja Pohjois-Tallinnaan. Siellä Lennusadam, Noblessner, Patarei, Põhjala tehas ja Telliskiven luova keskus ovat paikkoja, joissa Tallinna sykkii kiivaimmin ja joissa kehitys on hurjinta.

Historia ja arkkitehtuuri. Museot, kirkot, puistot, rannat, muistomerkit ja kirpputorit. Kahvilat, pubit, baarit ja ravintolat. Kaupungin menneisyys, nykyisyys ja kiinnostava lähitulevaisuus. Totta, faktaa ja hyviä tarinoitakin.

Käsilaukussa tai taskussa mukavasti kulkeva kaunisasuinen matkaopas esittelee kaikki Tallinnan esikaupunkialueiden nähtävyydet. Kirjassa on 320 sivua, 245 upeaa värikuvaa, 10 tarkkaa karttaa sekä hyvät linkkiluettelot. Ja 215 kiinnostavaa nähtävyyttä!

Tapio Mäkeläinen on Suomen tunnetuimpia estofiileja, kunniamerkein ja ansiokirjoin palkittu Tuglas-seuran kulttuurisihteeri, legendaarinen matkanjohtaja ja matkaopas sekä yli 20 kirjaa tehnyt tietokirjailija. Tapio on aito talsinkilainen, sillä Tallinna on ollut Tapion toinen kotikaupunki jo 35 vuoden ajan. Hän on matkanjohtajana, oppaana ja matkojen suunnittelijana vienyt Viroon yli 100 000 turistia 38 vuoden aikana. Tervetuloa Tapion matkaan!
Hinta: 8 EUR

Myyjä:
Bargain Books, Helsinki
Puh: Ei myymälää - ei noutoja!, sähköposti: bargainbooks@luukku.com

« Takaisin

kuva: Tallinnan esikaupunkialueet - Tapion matkassa

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti: