Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Johtajan ajatuksissa

Tekijä: Drucker Peter F. - Maciariello Joseph A.
Tuoteryhmä: Yritystoiminta ja kansantalous
Sarja:
Kustantaja: Readme.fi
Kieli: suomi
Painovuosi: 2006
Painos: 1
Sivumäärä: 417
Sidonta: Sidottu, kuvakannet
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Näkemyksiä ja motivaatiota 366 päivälle oikeiden asioiden tekemiseksi!

Harvard Business Review valitsi joulukuun 2004 numerossaan Peter F. Druckerin kaikkien gurujen ykkösguruksi. Hän on tämän päivän tunnetuin ja arvostetuin yrityskirjailija. Johtajan ajatuksissa - Päivän Drucker kiteyttää hänen keskeiset opetuksensa helposti käytettävän päiväkalenterin muotoon. Kirjan on toimittanut Claremont Graduate Schoolissa Kaliforniassa työskentelevä Joseph Maciariello, joka Druckerin mukaan "tuntee Druckerin paremmin kuin Drucker itse."

Kirjan käsittelemiä aiheita ovat muun muassa liiketoiminnan tarkoitus, tietoon perustuva organisaatio, sosiaalinen vastuu, johtajuus ja jopa eläkerahastot.

Seuraavassa eräitä provosoivia ja stimuloivia lainauksia kirjasta: "epäonnistumisen pelko on jo kyllästänyt tietämysyhteiskunnan" "asiakas ei menetä mitään, jos lisäarvoa tuottamattomat toiminnot eliminoidaan" "tärkeää ei ole valta vaan vastuu" "tämän päivän kannattavasta yrityksestä tulee huomispäivän hyödytön ja kallis "valkoinen norsu""

Nämä sitaatit toimivat johdantona kunkin päivän tekstiin joka sisältää myös toimintaohjeet. Sivun lopussa on tilaa lukijan omille muistiinpanoille. Kuka tahansa liike-elämän palveluksessa toimiva voi nyt ensi kertaa tutustua helpolla tavalla Druckerin laajaan, yli kaksikymmentäviisi kirjaa käsittävään tuotantoon ja soveltaa tämän merkittävän johtamistaidon ajattelijan ideoita omiin päivittäisiin bisneshaasteisiinsa.

Johtajan ajatuksissa -Päivän Drucker koostuu 366 kirjoituksesta, joista kukin käsittelee jotakin keskeistä aihetta, siis teksti vuoden kullekin päivälle - mukana myös bonus! Kirja on tehokas uusi oppimisväline kunnianhimoiselle, omatoimiselle johtajalle, yrittäjälle, tai muulle liike-elämän palveluksessa olevalle henkilölle, ja se esittelee Peter Druckerin kokonaiselle uudelle johtajien ja tulevien johtajien sukupolvelle, joka kaipaa nälkäisenä opastusta ja klassisia ajatuksia.
Hinta: 15 EUR

Myyjä:
Bargain Books, Helsinki
Puh: , sähköposti: bargainbooks@luukku.com

« Takaisin

kuva: Johtajan ajatuksissa

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti: