Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Ghost rider - Taipaleita toipumisen tiellä

Tekijä: Peart Neil
Tuoteryhmä: Elämäkerrat ja muistelmat
Sarja:
Kustantaja: Paasilinna
Kieli: suomi
Painovuosi: 2012
Painos: 1
Sivumäärä: 476
Sidonta: Sidottu, ei kansipapereita
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Menetettyään sekä vaimonsa että tyttärensä Neil Peart jätti kaiken ja lähti moottoripyörällään matkaan. Hän koki suuren surunsa lannistamana olevansa kuin haamu - fyysisesti ihminen, jolla ei ole enää mitään. Matka kesti yli 14 kuukautta ja 88 000 kilometriä ja tuloksena oli tämä koskettavan tyylikäs ja upeasti kirjoitettu teos. The Ghost Rider: Travels on the Healing Road on Neil Peartin omakohtaisen tragedian selviytymistarina.

Neil Elwood Peart OC, (s. 12. syyskuuta 1952 Hamilton, Ontario) on kanadalainen rumpali. Hän varttui St. Catharines'ssä Ontariossa ja aloitti rumpujen soittamisen 13-vuotiaana. Hän opiskeli soittoa ahkerasti ja muutti Lontooseen 18-vuotiaana työskennelläkseen sessiorumpalina, mutta ei menestynyt. Hän liittyi Rushiin 1974 John Rutseyn tilalle koesoiton jälkeen ja on nykyään yksi kaikkien aikojen arvostetuimmista ja parhaimpina pidetyistä rockrumpaleista. Peart kirjoittaa myös suurimman osan Rushin sanoituksista.

Rumpujen soiton ohella Neil Peart tunnetaan myös kirjallisuuden ystävänä: hänet mainitaan Ayn Randin filosofian kannattajana, mutta myös arvostusta saaneiden matkakertomusten kirjoittajana. Rush on kanadalainen virtuoosimaisen taitava rockyhtye, jonka albumeja on myyty lähes 50 miljoonaa kappaletta. Rush on eniten albumeja myynyt kanadalainen yhtye. Yhdysvaltain markkinoilla Rush on saavuttanut kolmanneksi eniten kultalevyjä. Yhtyeen menestyksekkäimpiä levyjä ovat olleet multiplatinaa myyneet Moving Pictures (1981) ja 2112 (1976).
Hinta: 15 EUR

Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Hae vastaavia tuotteita.

« Takaisin

kuva: Ghost rider - Taipaleita toipumisen tiellä

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti: