Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Ihmisen vahvuuksien psykologia

Tekijä: Aspinwall Lisa G. - Staudinger Ursula M. (toim.)
Tuoteryhmä: Psykologia, kasvatus, elämäntaito
Sarja:
Kustantaja: Edita
Kieli: suomi
Painovuosi: 2006
Painos: 1
Sivumäärä: 402
Sidonta: Sidottu, kuvakannet
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Uraauurtavassa teoksessa 23 nykypsykologian johtavaa tutkijaa selvittää ihmisen vahvuuksien psykologian tieteellistä tutkimusta ja esittelee monipuolisesti erilaisia mielipiteitä uudesta myönteisestä psykologiasta. Kirja on koko maailmankin tasolla kattavin ja kuvaavin teos myönteisestä psykologiasta ja se sisältää runsaasti kiehtovia kertomuksia tästä suuntauksesta ja sen edeltäjistä.

Teoksen artikkeleissa tarkastellaan sekä myönteisiä että uhkaavia tapahtumia, joille ihmiset elämänsä aikana altistuvat sekä niiden synnyttämiä myönteisiä voimavaroja. Teos tarjoaa käsityksen ihmisen sisäisistä ja ympäristöön liittyvistä voimavaroista, jotka vaikuttavat hänen vahvuuksiinsa. Tuloksena on kattava, laaja-alainen ja syvällinen teos.Teos on välttämätöntä luettavaa kaikille, jotka etsivät uusia tapoja pohtia älykkyyttä, sosiaalista käyttäytymistä, ihmissuhteita, ihmisen kehitystä, ikääntymistä ja terveyttä ja mainio apuvälinen psykologian ja mielenterveystyön ammattilaisille. Se on avuksi myös niille, jotka kehittävät uusia psykoterapian, kasvatuksen, organisaatiopsykologian, sukupuolitutkimuksen, politiikan ja luovuuden tutkimuksen sovelluksia.

Lisa G. Aspinwall on Utahin yliopiston psykologian apulaisprofessori, jonka tutkimuskohteet liittyvät mm. itsesäätelyyn, vastoinkäymisiin sopeutumiseen sekä terveyskäyttäytymiseen. Hän on saanut useita psykologian alan palkintoja. Ursula M. Staudinger on Dresdenin yliopiston psykologian professori, jonka tutkimuskohteisiin kuuluvat mm. muokkautuvuus ja elinikäinen oppiminen sekä elämänkokemuksen ja -näkemyksen vaikutus. Hän on jäsenenä monissa psykologian tutkimusverkostoissa ja useiden aikakausjulkaisujen toimituskunnissa.
Hinta: 15 EUR

Myyjä:
Bargain Books, Vantaa
Puh: 050 362 6620, sähköposti: myynti@vantaanantikvariaatti.fi

« Takaisin

kuva: Ihmisen vahvuuksien psykologia

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti: