Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Rio de Janeiro, Salvador ja muu Brasilia - Savukeitaan matkaoppaat

Tekijä: Dahl Rita
Tuoteryhmä: Matkat
Sarja:
Kustantaja: Savukeidas
Kieli: suomi
Painovuosi: 2011
Painos: 1
Sivumäärä: 374
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Rio de Janeiroon voi tutustua kirjaimellisesti pohjalta huipulle käymällä paikallisessa slummissa ja turistien kansoittamalla Sokeritoppavuorella tai Kristus-patsaalla. Väliin mahtuu kulttuuria kaduilta museoihin ja kulttuurikeskuksiin.

Salvadorin kaduilla harrastetaan capoeiraa, myydään kuolleita rottia, otetaan kontaktia, hymyillään, eletään, huijataankin. Ei ole kauneutta ilman kauheutta; Brasiliassa tämän todella ymmärtää.

Foz de Iguassun vesiputouksilla tai Chapáda Diamantinan luonnonpuiston hikeen vetävillä vaelluksilla pakahtuu luonnonkauneuteen, joka kukkii kurjuuden keskellä. Vihreiden kukkuloiden ja sademetsien Brasilia on vastakohtaisuuksien ihmemaa.

Rita Dahl (s. 1971) on julkaissut viisi runokokoelmaa, joista Bel canto nieriöille (Kesuura 2010) on viimeisin. Savukeitaan Rio, Salvador ja muu Brasilia on hänen neljäs tietokirjansa. Lisäksi hän on kääntänyt Alberto Pimentan 1970-luvun runovalikoiman Kivenheittopeli ja toimittanut keskiaasialaisten ja muualta kotoisin olevien naiskirjailijoiden Kyltymätön uuni -antologian.

Dahl on koulutukseltaan valtiotieteiden ja filosofian maisteri ja portugalinkielisen runouden tuntija ja kääntäjä. Hän on toiminut Tuli & Savu -lehden päätoimittajana, Suomen PENin varapuheenjohtajana (2006-2009) ja erilaisten kansainvälisten kirjallisten projektien koordinaattorina. Suomalais-afrikkalainen kirjeenvaihto on näistä viimeisimpiä. Kirjeenvaihdon tulokset ilmestyvät Dahlin toimittamana antologiana, jonka julkaisee Palladium-kirjat.
Hinta: 10 EUR

Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Hae vastaavia tuotteita.

« Takaisin

kuva: Rio de Janeiro, Salvador ja muu Brasilia - Savukeitaan matkaoppaat

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti: