Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Luonnon voima

Tekijä: Clark Stuart
Tuoteryhmä: Kaunokirjallisuus (ulkomainen)
Sarja:
Kustantaja: Moreeni
Kieli: suomi
Painovuosi: 2013
Painos: 1
Sivumäärä: 405
Sidonta: Sidottu kansipaperein
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Stuart Clarkin historiallisen trilogian toinen, itsenäinen osa sijoittuu 1600-luvun lopun Englantiin. Siinä seurataan aikansa suurten tiedemiesten Edmund Halleyn, Robert Hooken ja Isaac Newtonin ponnisteluja luonnonlakien ja -voimien olemuksen selvittämiseksi.

Tiedemiehet ovat varmoja, että taivaankappaleita hallitsee heidän painovoimaksi nimeämänsä laki, mutta kuka pystyy todistamaan sen ? ja miten tehdä aivan uudenlaista luonnontiedettä uskontojen puristuksessa joutumatta valtion vakoilukoneiston hampaisiin tai jopa mestauslavalle? Samalla Newton tavoittelee alkemistien viisasten kiveä hulluuden partaalle saakka, Hooke katkeroituu ainaisena kakkosena, ja Halleyn elämää varjostaa Towerissa tehty murha.

Sarjan aloitusosassa päähenkilöinä olivat Johannes Kepler, Galileo Galilei ja Tyko Brahe, joiden tutkimustulokset veivät edellisellä vuosisadalla tähtiedettä uraauurtavalla tavalla eteenpäin. Heidän saavutuksistaan huolimatta planeettojen liikkeet ovat edelleen mysteeri vielä sata vuotta myöhemmin.

Stuart Clarkin romaanitrilogia kertoo todellisista tapahtumista ja henkilöistä elävästi ja uskottavasti. Se herättää henkiin historiankirjoista tuntemamme tiedemiehet kokonaisina ihmisinä ? tunteineen, pelkoineen ja intohimoineen, joita ilman eivät suuret saavutukset ole mahdollisia.
Hinta: 8 EUR

Myyjä:
Bargain Books, Vantaa
Puh: 050 362 6620, sähköposti: myynti@vantaanantikvariaatti.fi

« Takaisin

kuva: Luonnon voima

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti: