Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Juusto

Tekijä: Elsschot Willem
Tuoteryhmä: Kaunokirjallisuus (ulkomainen)
Sarja:
Kustantaja: Basam Books
Kieli: suomi
Painovuosi: 2003
Painos: 1
Sivumäärä: 160
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)


Frans Laarmans on turhautunut keski-ikäinen telakkakonttoristi, jonka urakehitys on jo ohittanut huippunsa. Kun hänelle tarjotaan yllättäen mahdollisuus vaihtaa alaa ja ryhtyä hollantilaisen juustofirman pääedustajaksi kotimaassaan Belgiassa, hän tarttuu oitis tilaisuuteen. Harhaanjohdettu miesparka, joka ei edes pidä juustosta, on altis houkutukselle: hän ei halua niinkään rikastua, vaan lopultakin ansaita hieman kunnioitusta.

Niinpä Laarmans uuden asemansa innostamana jättäytyy sairaslomalle, perustaa kotikonttorin ja vastaanottaa kymmenentuhatta punakuorista palloedamia. Mutta juuston markkinointi ei olekaan niin yksinkertaista kuin hän luuli. Samaan aikaan, kun hän tohkeissaan etsii täydellistä kirjoituskonetta ja pohtii nasevaa ja kunnioitusta herättävää nimeä yritykselleen, kaksikymmentä tonnia täysrasvaista edamjuustoa vain muhii varastossaan. Kun hollantilainen päämies yllättäen sähköttää tulevansa Belgiaan, koittaa tilinteon hetki...

Belgialainen Willem Elsschot oli läheisilleen tutumpi menestyvän mainostoimiston johtajana Alfons de Ridderinä. Viime vuosisadan tärkeimpiin kuuluvan flaamilaiskirjailijan tyyli on tehokasta ja lempeän kyynistä. Hän saa lukijan kiemurtelemaan yhtä aikaa naurusta ja liikutuksesta. Tarvitsee vain korvata juuston maahantuonti IT?yrityksellä ymmärtääkseen, miksi Elsschotin teos on juuri nyt niin ajankohtainen.
Hinta: 8 EUR

Myyjä:
Bargain Books, Vantaa
Puh: 050 362 6620, sähköposti: myynti@vantaanantikvariaatti.fi

« Takaisin

kuva: Juusto

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti: