Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Pientä elämää etsimässä

Tekijä: Bergman Marikka
Tuoteryhmä: Psykologia, kasvatus, elämäntaito
Sarja:
Kustantaja: Basam Books
Kieli: suomi
Painovuosi: 2010
Painos: 1
Sivumäärä: 213
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Toimittaja Marikka Bergman tekee tässä teoksessa rehellisen opintomatkan suoritushulluuden lähteille. Mitä me kiireisellä elämällämme oikeastaan tavoittelemme ja miten ihmeessä voisimme oppia haluamaan vähemmän?

Pienen elämän eläjä tulee toimeen hiljaisuuden, tapahtumaköyhyyden, vaatimattomamman elämän ja lopulta myös itsensä kanssa. Onnistumisen elämys voikin tulla pelkistämisestä ja hidastamisesta. Merkityksellinen elämä saattaa löytyä suuren ja nopean sijaan pienestä ja hitaasta, useammin läheltä kuin kaukaa. Ja oman elämän viisaimmaksi guruksi voikin paljastua oma lapsi. Kirja kannustaa erityisesti ruuhkavuosia eläviä pienten lasten vanhempia vetämään rajat venymiselleen ja avaamaan silmänsä sille, mitä heidän edessään jo on.

Toimittaja Marikka Bergman on viimeiset kymmenen vuotta kirjoittanut artikkeleita erityisesti lapsiperheitten arjesta. Bergman on opiskellut taidefilosofiaa, musiikkitiedettä sekä teologiaa ja valmistunut Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi. Hän on johtanut ortodoksisia kirkkokuoroja, laulanut Savonlinnan oopperajuhlakuorossa, työskennellyt kasvisravintolassa ja luostareissa, tanssinut tanssiryhmässä, joogannut ja meditoinut, yrittänyt rakentaa ekotalon, kamppaillut kasvimaansa kanssa, yrittänyt olla maailman paras äiti neljälle lapselleen - ja lopulta tajunnut lopettaa ylisuorittamisen.
Hinta: 15 EUR

Myyjä:
Bargain Books, Vantaa
Puh: 050 362 6620, sähköposti: myynti@vantaanantikvariaatti.fi

« Takaisin

kuva: Pientä elämää etsimässä

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti: