Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Parhaat gluteenittomat, vehnättömät ja maidottomat reseptit - Yli 100 herkullista ruokaohjetta koko perheelle (gluteeniton)

Tekijä: Cheetham Grace
Tuoteryhmä: Ruoka, juoma ja kotitalous
Sarja:
Kustantaja: Moreeni
Kieli: suomi
Painovuosi: 2008
Painos: 1
Sivumäärä: 176
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Rajoitetun ruokavalion aloittaminen voi tuntua vaikealta. Ruoka-aineista on usein poistettava juuri ne, joita himoitsee ja joita ilman elämä tuntuu ankealta. Helposti myös kuvittelee, että ruoka muuttuu hankalasti valmistettavaksi ja tylsäksi. Parhaat gluteenittomat, vehnättömät ja maidottomat reseptit kuitenkin osoittaa, kuinka helppotekoisia ja herkullisia ateriat voivat olla.

Kirja on täynnä veden kielelle nostattavien, helposti valmistuvien ruokien ohjeita, ja sen sivuilla neuvotaan, miten loihtia herkullista arkiruokaa. Mukana on aterioita, joita voi nauttia kotona perheen tai ystävien kanssa tai jotka voi pakata mukaan evääksi. Kirjasta löytyy esimerkiksi erinomaiset valikoimat aamiaisia, lounaita, välipaloja ja kahvileipiä, päivällisiä, lisukkeita ja jälkiruokia.

Kirja sopii sekä erilaisia rajoitettuja ruokavalioita noudattaville sekä kaikille terveellisestä ruoasta kiinnostuneille. Kirjan ohjeiden avulla on mahdollista valmistaa maittavaa, monipuolista ruokaa ja noudattaa ruokavaliota, joilla voi vaikuttaa myönteisesti terveyteen ja hyvinvointiin.
Hinta: 22 EUR

Myyjä:
Bargain Books, Vantaa
Puh: 050 362 6620, sähköposti: myynti@vantaanantikvariaatti.fi

« Takaisin

kuva: Parhaat gluteenittomat, vehnättömät ja maidottomat reseptit - Yli 100 herkullista ruokaohjetta koko perheelle (gluteeniton)

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti: