Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Linnut (kotelossa, numeroitu)*

Tekijä: Audubon J.-J.
Tuoteryhmä: Luonto, biologia ja lemmikit
Sarja:
Kustantaja: W+G
Kieli: suomi
Painovuosi: 1990
Painos: 1
Sivumäärä: 671
Sidonta: Kokonahkasidos
Kunto: K3 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Upea kokonahkainen, numeroitu laitos, hienossa kotelossa. Kuva on kotelon päällyksestä. 2000 kpl:n painos, tosin tämän kappaleen on painotyöntekijä numeroinut itselleen 2001/2000.

Audubonista, maailman tunnetuimpiin kuuluvasta lintumaalarista, Wikipediassa:

John James Audubon (1785-1851) oli yhdysvaltalainen lintutieteilijä, joka maalasi 1800-luvun alussa kaikki silloin Yhdysvalloissa tunnetut lintulajit. Saman työn oli tehnyt häntä ennen Alexander Wilson. Hän ei kuitenkaan saanut Yhdysvalloissa paljoakaan kuuluisuutta ja lähetti teoksensa Eurooppaan, missä ne julkaistiin neliosaisena teoksena. The Birds of America (julkaistu vuosina 1827?1838) menestyikin hyvin. Aidot Audubon-vedokset ovat arvoteoksia, joita on vaikea saada suurellakaan rahalla. Se on ilmestynyt suomeksi nimellä Linnut (Weilin & Göös, 1990).

Audubonista tuli Euroopassa suosittu, minkä vuoksi hän julkaisi elämänsä aikana vielä teokset Orninthological Bioghrapy (1831-1839) ja Synopsis of the Bird of the North America (1839).

Audubon syntyi Haitissa ranskalaisen merikapteenin ja hänen ranskalaisen naisystävänsä aviottomana poikana. Hän kasvoi kasvattiäitinsä rouva Audubonin luona Nantesissa, Ranskassa. 1803 hänet lähetettiin Amerikkaan, jotta hän välttyisi joutumasta Napoleonin armeijaan. Hän asui Mill Grovessa, lähellä Philadelphiaa, missä hän tapasi tulevan vaimonsa Lucy Bakewellin. Täällä hän myös teki ensimmäiset tunnetut lintujen merkitsemiset sitomalla langan harmaafiivin nilkkaan, ja havaitsi, että linnut palasivat samaan pesäpaikkaan vuosi toisensa jälkeen.
Hinta: 145 EUR

Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Hae vastaavia tuotteita.

« Takaisin

kuva: Linnut (kotelossa, numeroitu)*

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti: