Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Hakuohjeet

Tekijä ja teos

Jos haluat etsiä tietyn tekijän kaikki teokset, kirjoita tekijän sukunimi kenttään "Tekijä" ja klikkaa Hae. Jos taas haet jotakin tiettyä teosta, kirjoita teoksen nimi kenttään "Teos" ja klikkaa Hae-painiketta.

Jos et tarkkaan muista kirjan nimeä, voit kirjoittaa vain osan teoksen nimestä, jolloin hakukoneemme hakee kaikki kyseisen merkkijonon sisältävät teokset. Jos esim. kirjoitat Teos-kenttään merkkijonon kell, saat haun tulokseksi kaikki kirjat, joiden nimessä on kell, esim. "Kenelle kellot soivat", "Kell' onni on", "Sukellusveneissä jäämerellä".

Kirjojen tietoja tallennettaessa saattaa myyjille tulla näppäilyvirheitä. Ellet löydä hakemaasi kirjaa, kannattaa haku vielä varmistaa hakemalla jollakin muulla tekijällä.

Tuoteryhmä

Hakee nimikkeet joko kaikista tai valitusta ryhmästä. Ryhmäjaot eivät välttämättä ole tarkkoja, joten jos et löydä haluamaasi nimikettä valitsemastasi ryhmästä, hae vielä kaikista ryhmistä = älä valitse tuoteryhmää lainkaan.

Sarja

Hakee nimikkeet, jotka on merkitty kuuluviksi alasvetovalikossa näkyviin sarjoihin. Mukaan on valittu kerätyimmät sarjat, joissa on riittävästi nimekkeitä.

Myyjä

Hakee nimikkeet kaikilta myyjiltä tai valitulta myyjältä. Jos haet tietyn antikvariaatin nimikkeet, valitse alasvetovalikosta ko. myyjä ja paina Hae. Alkuarvona on "Kaikki".

Jos olet tullut hakusivulle jonkun kauppiaan oman sivun kautta, voit hakea vain tämän kauppiaan kirjoja. Kaikkien kauppiaiden kirjoja pääset hakemaan kun päivität etusivun uudelleen.

Kieli

Voit valita minkä kieliset teokset haluat näytettävän. Huomaa, että aivan kaikkien nimikkeiden kohdalla kieli-kenttää ei ole täytetty, joten hakutulos ei välttämättä ole täydellinen.

Uusimmat tallennetut

Valitsemalla tähän kenttään alasvetovalikosta sopivan päivämäärän, voit rajata hakusi koskemaan vain viimeksi myyntiin tulleita nimikkeitä. Tämä toiminto helpottaa sinua seuraamaan jatkuvasti oman aihealueesi uusimpia myyntiin tulleita kirjoja.

Edellä mainittuja hakukriteerejä voi myös yhdistellä hyvin monella eri tavalla, jotka selviävät vain kokeilemalla. Tee hakuja ja etsi oma tapasi löytää.

HAUN TULOKSET

Antikka.net näyttää haun tulokset 20 nimikettä kerrallaan. Mikäli haettuja nimikkeitä on yli 20 kappaletta, voit selailla seuraavia sivuja sivun alalaidassa olevilla painikkeilla. Luettelon alalaidasta näet millä sivulla olet ja kokonaissivumäärän (esim. 2/15).

TUOTERYHMIEN SELAAMINEN

Selaa tuoteryhmiä -linkistä pääset selaamaan Antikka.netin valikoimaa tuoteryhmittäin.

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti: