Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Kauneuden suurlähettiläs

kuva: Kauneuden suurlähettiläs Tekijä: Vekkeli Pirkko
Tuoteryhmä: Elämäkerrat ja muistelmat
Sarja:
Kustantaja: Paasilinna
Kieli: suomi
Painovuosi: 2014
Painos: 1
Sivumäärä: 195
Sidonta: Sidottu kansipaperein
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Valtakunnan ykkösmeikkaajaksi tituleerattu Raili Hulkkonen aloitti työnsä 1960-luvulla hilkkapäisenä kosmetologina. Hän erottui nopeasti joukosta tyylitajunsa, palavan intonsa ja ”hyvien käsiensä” ansiosta. Hulkkosesta tuli ensimmäisiä ammattimeikkaajia maassamme, arvostettu kauneuden pioneeri, joka on puhunut aina hyvän ihonhoidon ja perustyylitajun puolesta.

Lehtien muotijuttujen meikkaajana Raili Hulkkonen oli ensimmäisten joukossa – ellei ensimmäinen. Kun mallit olivat siihen asti kantaneet meikkejä mukanaan ja sutaisseet kuka milläkin taidolla itselleen kuvausmeikin, Raili Hulkkosen myötä kehiin kutsuttiin ammattilaiset, ja hänen jalanjäljissään kehittyi kokonainen meikkitaiteilijoiden ammattikunta. Itse Raili ei itseään taiteilijaksi kutsu, vaikka moni muu olisi valmis antamaan hänelle tämän arvonimen. Hulkkosen tyylitaju on ennennäkemätön. Hänen työnsä ei rajoitu pelkkiin kasvoihin, hän etsii aina asiakkaalleen kokonaisvaltaista tyyliä, ehdottaa vaatevalintoja ja kampaustyyliä myöten jokaiselle tämän persoonaa parhaiten korostavaa ja parasta esiin tuovaa lookia. Lehtien muotikuvien kautta Raili Hulkkosen löysivät julkisuuden henkilöt, jotka etsivät tukea imagoasioissa. Raili on meikannut liki viisikymmentä vuotta kestäneen uransa aikana huippumalleja, bisnesväkeä, poliitikkoja ja viihdemaailman kirkkaimpia tähtiä. Hän oli mukana, kun ensimmäinen presidentinrouva Suomessa rakensi tyyliään ammattilaisten avulla. On koko joukko huippuartisteja, jotka eivät astu julkisuuteen ilman Railin kauneuskäsittelyä. Tellervo Koivisto, Paula Koivuniemi, Jutta Urpilainen, Katri Helena, Niina Kurkinen, Merja Larivaara ja monet muut upeat naiset ovat luottaneet Raili Hulkkoseen.

Hulkkonen on vastannut myös lukuisten elokuvien ja tv-sarjojen maskeerauksesta. Ensimmäisestä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuoreimpaan hänen kädenjälkensä on näkynyt kilpailijoiden meikeissä, samoin hittisarjassa Vain elämää.

Runsaasti kuvitetussa kirjassa kurkistetaan Raili Hulkkosen elämään, kuinka balettitanssia harrastaneesta lapsesta tuli kansakunnan ykkösmeikkaaja. Näkemyksiään kertovat monet Railin luottoasiakkaat Pirkko Mannolasta Baba Lybeckiin, ystävät, kollegat, opettajat ja oppilaat. Kirja sisältää myös Raili Hulkkosen kauneusohjeita ja -vinkkejä kauniimman minä luomiseksi – jokaiselle meistä.
Hinta: 6 EUR

Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Hae vastaavia tuotteita.

« Takaisin